Onze services

Objectbeveiliging

Of objectbeveiliging – in de volksmond manbewaking – het antwoord is op je beveiligingsvraag, moet blijken uit het risicoprofiel van jouw object. Een risicoprofiel is een actueel overzicht van reële interne en externe dreigingen dat ons in staat stelt een beveiligingsplan op maat te maken. Objectbeveiliging kan onderdeel zijn van dit beveiligingsplan. We zeggen bewust onderdeel, want veiligheid is meer dan beveiliging alleen. Uiteraard blijft de menselijke factor altijd een essentiële schakel in de veiligheidsketen. 

audience in mind.

Vanaf .... euro per uur

Bouwbeveiliging

De werkzaamheden binnen bouwbeveiliging zijn zeer uiteenlopend. De beveiligers houden zich onder andere bezig met de toegangscontrole op de bouwplaats. Van belang is dat men precies weet wie er wel en niet op het terrein aanwezig (mogen) zijn. Door het lopen van controlerondes waarborgen de beveiligers de veiligheid op de bouwplaats voor zowel het bouwpersoneel als de materialen en apparaten. Daarnaast moeten er eventuele toegangscontroles bij elektronische slagbomen worden beheerd en identiteitscontroles worden uitgevoerd. Zijn er camera’s aanwezig op jouw bouwterrein? Deze camerabeelden worden continu gemonitord en wanneer het nodig is, moet de beveiliging ingrijpen bij onverwachte of vervelende situaties.

Vanaf .... euro per uur

Receptiediensten

Uw bezoeker, gast of klant komt voor het eerst bij u op locatie. Dit eerste contact met uw organisatie dient gastvrij en professioneel te verlopen, of dat nu telefonisch of fysiek bij u op locatie is. Niet is zo kwalijk als een onaardige telefoonstem of een niet behulpzame receptionist(e).

De receptionisten van M.A.T.H. Security realiseren dit als geen ander! Wij kunnen uw organisatie ondersteunen op het gebied van receptiediensten. Dit kan zowel volledig, gedeeltelijk of flexibel. Desgewenst is het ook mogelijk om de receptiediensten te combineren met beveiligingswerkzaamheden. Wij stellen ons zeer flexibel op naar u als opdrachtgever. Dit realiseren wij doordat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn om uw receptie te voorzien van professionele receptionisten.

Door een vast contactpersoon aan u toe te wijzen, kan er organisatorisch snel geschakeld worden. Hierdoor kunnen wij, samen met u zorgen dat de kwaliteit en de continuïteit van uw receptiediensten gewaarborgd blijft.


vanaf .... euro per uur

Communicatie staat hoog in het vaandel

Stel gerust uw vraag wij zitten voor u klaar

Schroom niet om contact met ons op te nemen

8 Years Experience

5 Star Rating

Quick Turnaround

Dedicated Support